Despre noi si serviciile noastre

NCOELECTRIC

Venim in intampinarea dumneavoastra cu servicii electrice complete de la cele mai uzuale pana la cele mai complexe, in regim super-rapid! Interventiile se fac de urgenta pe intreg teritoriul orasului Timisoara precum si in judetul Timis. Apelati-ne la +40721352899 (tarif normal) si intrati in legatura directa cu unul din operatorii nostri. Indata ce ne veti comunica problema cu care va confruntati, vom delega o echipa de interventie rapida la adresa dumneavoastra pentru a remedia defectiunea semnalata in cel mai scurt timp posibil.

Deasemenea, echipele noastre executa masuratori si avizari PRAM, bransamente electrice rezidentiale si industriale, instalatii electrice de joasa tensiune. Prin serviciile noastre de mentenanta asiguram fiabilitatea sistemelor energetice pe toata perioada anului iar divizia de Climatizare si A/C va asigura confortul necesar atat la domiciliu cat si in spatiile comerciale sau de productie.

Solicitați acum un electrician la domiciliu în Timisoara sau Timis – autorizat ANRE.

Ce va oferim:

SERVICII ELECTRICE
Toate lucrarile sunt insotite de factura fiscala si garantie.

SIGURANTA FAMILIEI DVS.
Apeleati la un electrician autorizat pentru remedierea defectiunilor aparatelor si instalatiilor electrice, sau pentru verificarea periodica a instalatiilor electrice.

Spuneti NU improvizatiilor de orice gen, pentru siguranta familiei Dvs.!

AVEM PRETURI MICI
Avem preturi foarte mici pentru modernizara instalatiilor electrice si a tablourilor electrice. Oferim servicii de montare a protectiilor impotriva electrocutarii, sisteme paratraznet, montare si schimbare a prizelor de pamant, calibrarea circuitului de impamantare, etc.

ECHIPA DE PROFESIONISTI
Compania noastra detine o echipa de profesionisti care asigură intervenţii prompte pentru buna funcţionare a instalaţiilor electrice.

INSTALATII ELECTRICE

Firma noastra de instalatii electrice dispune de echipe de electricieni autorizați și specializați .

Servicii rapide

Dacă vă aflați în situații de urgență, vă rugăm să nu vă faceți griji. Oferim servicii rapide ori de câte ori apelați.

Preturi mici

Avem preturi mici pentru modernizara instalatiilor si a tablourilor electrice.

Esti interesat de serciciile noastre?